חוות דעת רפואית לתביעה על רשלנות

דיון מתוך פורום  רפואה ומשפט

18/11/2008 | 14:20 | מאת: אלמוני

שלום, רציתי לדעת האם סכום של 11,000 ש"ח הוא סכום סביר לשלם לרופא מומחה עבור חוות דעת רפואית לתביעה על רשלנות רפואית. זה הסכום שהתבקשתי לשלם ולדעתי זה מחיר מופקע (הבנתי שהסכום עומד על 8000 -9000 ש"ח בקירוב עבור חוות דעת) תודה מראש

כל אדם רשאי לקבוע את הסכום אותו הוא מעוניין ללקחת עבור חוות דעת זכותך כמובן לא לבחור את אותו מומחה וללכת לאחר

23/11/2008 | 09:20 | מאת: אלמוני

התשובה שלך ממש טריוויאלית, ברור שכל אחד יכול לדרוש איזה סכום שירצה עבור דעתו ואני יכולה להחליט אם לבחור אותו או לא, זה נכון לגביי כל עיסקה בחיים בכלל ולא רק לגביי חוות דעת, אבל גם כאן כמו בכל דבר, יש טווח מחירים סביר שנהוג בד"כ ע"י כל העוסקים בתחום, בדיוק כמו שיש טווח מחירים סביר לטיפול במוסך או טווח מחירים סביר עבור ביקור של טכנאי מחשבים..... אז אם אינך יודע את טווח המחירים הסביר לפי שאלתי, עדיף כבר לא לענות מאשר לענות תשובה כזו... תודה באמת..

מנהל פורום רפואה ומשפט