טיפולי שיניים

דיון מתוך פורום  רפואה ומשפט

06/11/2008 | 00:47 | מאת: שנהב

שלום אם אני הולכת למרפאת שיניים פרטית לטיפול אסתטי של השיניים, ועל פי ההתייעצות שהייתה לי, נאמר שזה טיפול מורכב שאמור להגיע למעל ל- 10 ש"ח!!!!! האם יש לי זכות לדרוש שהתשלום (כולו) יינתן רק בסוף? ואם יאמרו לי שזה לא עובד כך אצלם, מה בדיוק אני יכולה לטעון (ע"פ איזה חוק, אולי) כדי שהם יהיו חייבים להסכים? פשוט כבר עברתי טיפולים בשביל אותה בעיה, שילמתי הרבה כסף ובסוף התוצאות היו מזויעות והכסף בעצם נזרק לפח )-: אודה לכם אם תוכלו להדריך אותי איך לא ליפול שוב בפח....

06/11/2008 | 00:50 | מאת: שנהב

זה בינך ובינו מה שאת רוצה זה שהוא יעבוד ואת תשלמי בסוף העבודה בדרך כלל נהוג לשלם חלק במהלך העבודה

מנהל פורום רפואה ומשפט