אימי נפטרה בבית חולים בריאות הנפש

דיון מתוך פורום  רפואה ומשפט

26/10/2008 | 19:41 | מאת: כרמית

לדר' שלום אימי נפטרה מדום לב בבית חולים בריאות הנפש מדום לב חצי שעה לאחר קבלת זריקה אין לי מושג איזה ,סבלה מלחץ דם גבוהה וסכרת התוצאות הנתיחה מראות על לב חלש היא לא סבלה מהלב, חלק מהכדורים לא רצתה ליטול בבית החולים זרקה אותם למרות שהיתה בהשגחתם. היא סבלה מסכיזופרניה כל 10 שנים היתה נפילה האם יש עילה לתביעה על רשלנות? תודה כרמית

לא יודע אבל יש עילה לבדיקת התיק ועליך לבקש את כל התיק הרפואי לפני הכל - בכפוף לזה שאת היורשת היחידה

מנהל פורום רפואה ומשפט