לאחר וועדת ערר

דיון מתוך פורום  רפואה ומשפט

13/09/2008 | 15:35 | מאת: מושון

אתמול הייתי בוועדת נכות כללית וועדת עררים היו 3 רופאים אורטופד פסיכיאטר ופנימאי בוועדה הראשונית נתנו לי נכות בסך 20 אחוז הבאת יחוות דעת מקיפה ביותר מרופר בכיר הממונה ע"י בתי המשפט לתת חוות דעת רפואיות משפטיות הרופא גם הינו בעל שם ומוכר לטובה ע"י הביטוח הלאומי הוא יועץ בכיר לוועדות ערר של הביטוח הלאומי כמובן שבתיק שלי הוא לא היה מעורב רק נתן חוות דעת בבדיקה עצמה הפסיכיאטר שאל אותי רק שאלה אחת מכל חוות הדעת ראיתי שהוא עיין בכובד ראש בחוות הדעת בסוף הוועדה שאלתי את הפסיכיאטר מדוע הוא לא מדבר איתי על מחלותי הנפשיות הוא אמר בצורה מאוד יפה שאין צורך יש חוות דעת ומיסמכים וזה מספיק בישבילו הרופא שנתן לי את חוות הדעת הימליץ חד משמעי שמגיע לי 50 אחוז לצמיתות והוסיף בחוות הדעת שאין מקום לשיקום כי אינני בר שיקום והנני מיקרה סוציאלי מה משמעות הבחנת הרופא בביטוח הלאומי ומה אתה חושב אדוני הם יקבלו את חוות הדעת עוד דבר בוועדה הראשונית קיבלתי 49 אחוז לצמיתות האם הם יכולים עכשו לאחר שעבר חודש מהוועדה הראשונית להוריד לי את האחוזים במחלות אחרות ביכדי לתת לי את האחוזים שהמליץ הרופא הפסיכיאטר שנתן לי את חוות הדעת ?

ועדת הערר סוברנית להחליט להוריד או להשאיר על כלנו או אף להעלות את אחוזי הנכות. האם זאת השאלה?

מנהל פורום רפואה ומשפט