מה עושים

דיון מתוך פורום  רפואה ומשפט

06/09/2008 | 14:14 | מאת: אדם

בן משפחה בגיל 56 לפני 3 ח ניפצע קשה בתאונת דרכים (רוכב אופניים).אין כיסוי ביטוחי כרגע.ביום המקרה פונה לבית חולים ונותח בראש.אחרי חודש נותח שוב בגלל שבניתוח הראשון לא נאטמו שברים ולכן היתה דליפה של נוזל שדרתי שגרם לכניסת אויר בראש.בניתוח השני נאטמו הפתחים בגוגולת ובסינוסים והשלימו עצם חסרה.הבחור לאחר הניתוח השני לא מפסיק להיות מבולבל,מרטיב בלילה,שוכח,לא מסוגל לדאוג לצרכיו.נוטל תרופה 300 מג אפונטין ,כל זה לא נירשם במכתב השחרור.כרגע הוא בשיקום ורמזו לנו שהוא לא יהיה כפי שהיה.ניראה לי שמוחו ניפגע ואף אחד לא אומר זאת חד משמעי.מה עושים

הדריהש צריכה להיות מול בית החולים והממצאים שאת מתארת בלי שיהיו רשומים הפניה צריכה להיות בכתב

מנהל פורום רפואה ומשפט