רשלנות

דיון מתוך פורום  רפואה ומשפט

03/09/2008 | 13:22 | מאת: אירית

שלום חליתי בסרטן ב2003 (התגלה) אך כבר משנת 2000 התלוננתי על התעלפויות וכו' ורופאים לא מצאו מה זה. הוצאתי כספים רבים בעקבות המחלה ןנגרם לי נזק נפשי וכלכלי רב. האם אוכל לתבוע כעת את קופ"ח ????מהי תקופת הההתיישנות? (ממועד גילוי המחלה או מהמהמחלה עצמה?) תודה

03/12/2008 | 23:04 | מאת: פנינה גל, עו"ד

שלום, על מנת לבחון סיכויים של תביעה כזו צריך לבדוק את התיק הרפואי שלך ולהכיר את הפרטים בצורה טובה יותר. אשמח לסייע בכל שאלה. בברכה, פנינה גל, עורכת דין

מנהל פורום רפואה ומשפט