וועדה רפואית

דיון מתוך פורום  רפואה ומשפט

09/08/2008 | 23:08 | מאת: נטע

שלום, שמי נטע ואני נמצאת כבר שנה לאחר ניתוח בשורש כף יד ימין מכיוון שהייתה לי דלקת חריפה ביד, היד הדומיננטית. לאחר הניתוח הייתי אצל רופא תעסוקתי שקבע כי אני אנסה לתקופה של חודש משרה של 4 שעות על מחשב. (בעייתי ביד נבעה ממאמץ יתר של היד.) חזרתי למקום עבודתי לאחר חופשת מחלה אם הממצאים של רופא התעסוקתי ולאחר שלא מצאו לי עבודה של 4 שעות החליטו לפטר אותי. חשוב לציין כי גם הרופאה המנתחת שלי המליצה כי לא אוכל לעבוד יותר מ7 שעות על מחשב רצוף וגם לא בעבודות שקשורות למאמץ רב של היד. הגשתי בקשה לדמי אבטלה מביטוח לאומי ובלשכת התעסוקה שלחו אותי לעבודה של מתאמת מכירות שכרורכה ב9 שעות עבודה וכמובן עם מחשב ורשמו לי סרוב כי מקום העבודה שנשלחתי אליו לא הסכים לקבל אותי אם המגבלות שיש לי. הגשתי ערר וכמובן שניגשתי לוועדה רפואית מטעם הלישכה, כאשר הרופא קבע כי אני יכולה לעבוד בכל עבודה ובמשרה מלאה למעט סולמות. וכמובן שאת הסירוב הוא לא ביטל. שאלתי היא: איך יכול להיות שלאחר בדיקה של כל המסמכים הרלווטים אלו הממצאים שהרופא קבע? ועוד לאחר שפיטרו אותי מהעבודה בגלל ממצאים אלו של הרופאה! מה הקשר לסולמות? בתודה מראש, נטע.

בשביל זה צריכים לראות את המסמכים האם היית כבר בועדת ערר

14/08/2008 | 12:34 | מאת: נטע

שלום, קודם כל תודה על תשובתך. שנית הגשתי ערר אך עדיין לא קראו לי אליה. מה לעשות בנתיים? נטע.

מנהל פורום רפואה ומשפט