רישיון נהיגה עם בעיה פסיכיאטרית

דיון מתוך פורום  רפואה ומשפט

05/08/2008 | 13:28 | מאת: אלישבע

רישיוני נשלל כאשר אושםזתי במחלקה פסיכיאטרית סגורה, בניגוד להמלצת הרופאים, שהסכימו שאנהג. עבר שנה ואני רשאית לבקש אותו חזרה. האם סביר להניח שיחזירו לי את הרישיון או שזה תהליך מורכב ומסובך?

07/08/2008 | 20:26 | מאת: שאול

עד כמה שידוע לי כדי להחזיר רשיון לאחר פסילה בגלל בעיה פסיכיאטרית , יזמנו אותך לבדיקה במכון של משרד התחבורה. יבקשו לדעת מה מצבך הנפשי הנוכחי והאם את לוקחת תרופות באופן מסודר. חשוב להם לדעת שיש לך מוטיבציה לטפל בעצמך ואת לא מזניחה טיפול. אם מצבך יראה להם תקין יש סיכוי טוב שהרשיון יוחזר לך. אני מדגיש שמה שכתבתי כאן הוא מידע אישי ולא כאיש מקצוע המכיר את הנושא.

מנהל פורום רפואה ומשפט