גופה למדע

דיון מתוך פורום  רפואה ומשפט

29/07/2008 | 20:17 | מאת: אלי

שלום רב, מה עלי לעשות כדי לצוות את גופתי למדע? קראתי פעם שיש להתקשר לבי"ס לרפואה, אבל לאן בדיוק עלי לפנות בעניין זה? הרי בי"ס לרפואה זה מוסד גדול מאוד. אני רוצה לעשות זאת בצורה מסודרת ופשוטה. תודה מראש. אלי

אתה כותב את זה בצוואה אתה מעביר עותק של הצוואה לבית הספר לרפואה - משרד הדיקן מפקיד עותק אצל עורך הדין שלך

03/08/2008 | 20:36 | מאת: אלי

ד"ר לין הנכבד, תשובתך מעוררת אצלי את השאלה הפרקטית: איך ומתי ידע ביה"ס לרפואה - על בסיס הצוואה שתישלח אליו - את דבר מותי? ואיך ומתי ישתמש בגופה - או יקבל אותה - על בסיס הצוואה? שהרי כוונתי מעשית, ולא רק הצהרתית או חוקית. אנא הבהר. תודה. אלי

מנהל פורום רפואה ומשפט