תעודת יושר מהמשטרה של רופא בבית החולים הממשלתי

דיון מתוך פורום  רפואה ומשפט

18/07/2008 | 17:07 | מאת: ת

האם כדי להיות רופא בבית החולים הממשלתי נדרשת הצגת תעודת יושר מהמשטרה או שבבית החולים הממשלתי הממשלתי יכול לעבוד רופא עם הרשעה פלילית(לא קשורה להיותו רופא). תודה

לא משונע אבל למיטב ידיעתי אין צורך בהצגה כזו

20/07/2008 | 16:18 | מאת: ד"ר דוליטל

אחד התנאים לקבלת רישיון לעסוק ברפואה הוא היות הרופא אדם הגון (כלומר ללא הרשעות פליליות) בנוסף, על פי פקודת הרופאים,חובה על רשם בית המשפט להודיע לממונה על המקצועות הרפואיים במשרד הבריאות על כל רופא שהורשע בפלילים. לכשנתקבלה הודעה שכזו, ימנה השר ועדה לברור קובלנה כנגד הרןפא

מנהל פורום רפואה ומשפט