שימוש באיזטרול

דיון מתוך פורום  רפואה ומשפט

16/07/2008 | 00:34 | מאת: דני

אני משתמש באיזטרול מזה כשנתיים בנוסף לליפיתור, להפתעתי אני מגלה שתרופה זו גורמת לנזקים בכבד ואינה מומלצת לשימוש ומחקרים שהיו בידי החברה והצביעו על התופעות הנ"ל הוסתרו מהציבור !!!!!!! להיכן אני פונה על מנת לתבוע את החברה. לתשובתכם אודה!

הייתי תובע את החברה אחרי שהייתה חוות דעת מתאימה אז - הייתי הולך עם זה ומנסה ליצור תביעה ייצוגית לא רק שלך אלא של שאר האנשים שאתה מייצג אותם \התביעה לכשעצמה - מאוד מעניינת אם אתה צודק

מנהל פורום רפואה ומשפט