רשלנות רפואית בניתוח פלסטי-חזה.

דיון מתוך פורום  רפואה ומשפט

02/07/2008 | 08:16 | מאת: מעין

שלום רב, לפני חודש עברתי תיקון בשתל שמאל מכיוון שהמנתח הכניס שתל קטן יותר,תיקון לא צלח והפעם השתל הוכנס נמוך מאוד מתחת לשתל ימין ,המראה מכוער ,אני לא יוצאת מהבית ולא יכולה להסתכל על עצמי במראה. עשיתי את הניתוח בכדי להרגיש טוב יותר,להעלות אתהבטחון העצמי שלי ,ועכשיו אינני יודעת מה לעשות? האם המנתח מחוייב לתקן את הפשלה שלו? בבקשה תשובה מהירה תודה מראש מעיין

ראשית הוא מחוייב השאלה אם את רוצה בכלל את המנתח הזה זגרם לך כבר שתי פשלות הייתי הולך למנתח אחר - ותובע את המנתח הזה

מנהל פורום רפואה ומשפט