עילה לתביעה?!?

דיון מתוך פורום  רפואה ומשפט

19/06/2008 | 17:11 | מאת: מ.ב

שלום, בתי נולדה לפני כשנה עם אצבע שישת בכף ידה הימנית.אחרי הלידה המיילדת לא שמה לב ורשמה בטופס שיש לה 5 אצבעות בשתי כפות הידיים, הרופא והאחות שבדקו אותה אחרי הלידה,שניהם גם לא שמו לב לזה שיש לה 6 אצבעות. מי ששם לב זאת אני כשהביאו לי אותה לחדר שעתיים אחרי הלידה כשעוד לא התאוששתי מהלידה.ההלם היה עצום, כי לא ידיעתי שקיים דבר כזה, במקום שהם יבואו ויספרו לי ויסבירו לי מה עושים,למה זה קורה ומה הטיפול, וכו' אני גיליתי בעצמי... רציתי לדעת האם יש עילה לתביעה על עוגמת נפש לגבי בית חולים וכמו כן לתבוע את אולטרסאונד שאמורים לבדוק את זה, כשבמסמכים רשום במפורש שיש 5 אצבעות בכל יד? תודה מראש מ.ב.

מבקש להיפגש איתך דחוף זוהי עילה קלסית לתביעה - החל מהגניקולוג שעשה את הסקירה של המרכות עוד לפני הלידה [email protected] 0506617616

07/07/2008 | 21:46 | מאת: מירי

שלום לד"ר רן לין, דיברתי איתך בטלפון וביקשת שאני אשלח לך במייל את הפרטים שלי,שלחתי לך ועדיין לא ענית לי,האם קיבלת את המייל, או לשלוח שוב? האם להוסיף פרטים נוספים? תודה מראש מירי

מנהל פורום רפואה ומשפט