פגיעה במסגרת לימודית - מאפשרת תביעה ?

דיון מתוך פורום  רפואה ומשפט

16/06/2008 | 19:55 | מאת: אורן

שלום דוקטור ! אני לומד בפנימיה לפני כמה שבועות באמצע פעילות ספורטיבית (במסגרת הפנימיה) עשיתי כנראה איזה תנועה לא נכונה וזה גרם לי לסיבוך ברצועות הברך והמיניסקוס כתוצאה מכך עברתי ניתוח ו"בילתי" יום שלם בבית החולים. כיום הרגל שלי מכובאת ואני צריך להשאר כך חודש לאחר הניתוח, נגרמה לי ולהורי הרבה סבל (נסיעות, הפסדי יומי עבודה, בגרויות שלא עשיתי כתוצאה מכך..) חשוב לציין שאני מבוטח כמו כל אדם במסגרת רציתי לדעת האם אני רשאי לעשות משהו בנידון ? תביעה רגילה משפטית איך זה עובד ? מה מגיע לי אם בכלל ? תודה רבה מראש ! והמשך יום נעים ! אורן

בטח שכן וחייב יש ביטוח תלמידים - אתה מבוטח על כל זה וחייב ורשאי לתבוע

מנהל פורום רפואה ומשפט