על מי האחריות ?

דיון מתוך פורום  רפואה ומשפט

10/06/2008 | 16:34 | מאת: ירדן

על מי האחריות כאשר כתר קבוע ויקר בשן (זירקוניה - פרוסרה ) נופל מייד, ביום הראשון להדבקתו, עובר הדבקה חוזרת עוד פעמיים נוספות עד שבסופו של דבר הולך לאיבוד? 3 הדבקות ב 3 ימים.... מעבר לעוגמת הנפש שפגעה בחג - מי סופג את העלויות ??? האם ייתכן שההדבקה הלא טובה גרמה לכך ??? מה מקובל במקרים כגון אלו ? מה עושים במצב כזה?

תובעים את הרופא על הנזקים ועל עגמת הנפש נראה לי הכל יכול להסתדר בתביעות קטנות ללא עורך דין אלא אם אתה שחקן או קרין טלויזיה או פוליטיקאי - אתה כבר יכול לתבוע עשרות אלפים כי המשרה שלך נפגעה

מנהל פורום רפואה ומשפט