פוליפ במיתרי הקול

דיון מתוך פורום  רפואה ומשפט

17/05/2008 | 00:11 | מאת: זיוה

פרשתי ממקצוע ההוראה במשרד החינוך לאחר 9 שנים בשל קביעה של ועדה רפואית שאישרה לי 20% לפרישה(זו היתה ועדת ערר לאחר שועדה ראשונה לא אשרה ).מספטמבר 2007 איני עובדת וקביעתה של הועדה נתקבלה בנובמבר 2007. מאחר ואין לי עשר שנות ותק או 25% לפרישה הוחלט לשלם לי פיצויים בגובה 120% כאשר נקבע שהפסקת העבודה היא ב 31.8.07.הפיצויים שולמו בינואר 2008. השבוע הייתי אצל רופא א.א.ג ואובחן שיש לי פוליפ במיתרי הקול בגודל 3-4 מ"מ שמצריך ניתוח.הדבר אינו קשור כלל לסיבת הפרישה. מה עלי לעשות ומה הם זכויותי במקרה זה שברור שסיבת הבעיה היא עבודתי כמורה.

את יכולה לנסות לחזור ולתבוע את משרד הבריאות ולטעון שזוהי תאונת עבודה - ולנסות לקבל אחוזי נכות

מנהל פורום רפואה ומשפט