תביעה נגד מכון להסרת שיער

דיון מתוך פורום  רפואה ומשפט

16/04/2008 | 16:17 | מאת: דנה

שלום דר' לין. לשאלתך מהו הנזק שנגרם: אז נזק פיזי נובע מהעובדה שהטיפול נמשך במשך שנים,בבהשוואה לתוצאה שכלל אינה מצדיקה את הסכום שנדרש ממני דאז. זה ניצול כספי ואף יותר מכך. כל זאת בהסתמך להבטחה שלא קויימה, ושונתה על פי הלך הרוח בשיח עם בעל המכון ועובדיו. בשלב זה, בעל המכון כפי שסיפרתי לך, הודיע לי שאינו מוכן לדבר איתי ופקד עליי לא לשוב ליצור עימו קשר, מפאת פנייתי לשוחח עימו בעניין להשגת פשרה. בעת שאתבקש על ידך להגיע למשרדך לשיחת התייעצות, אתאם זאת באמצעות מזכירתך. הערה: את מספר הפלאפון שלי שלחתי אליך. הדואר האלקטרוני שלי אינו תקין. רב תודות!!! מקווה מאד שפנייה זו תיתן את אותותיה בהקדם וזאת כדי לקדם עיניין מעיק מיזה חודשים.

אין בעייה לתאם פגישה איתי - האם את בחיפה - במשרדי בחיפה ואם בתל אביב - במשרדי ברמת גן

מנהל פורום רפואה ומשפט