צמיחה מוגברת לאחר טיפולי הסרת שיער בלייזר

דיון מתוך פורום  רפואה ומשפט

29/03/2008 | 22:25 | מאת: דנה

שלום רב, אני כותבת אליכם מתוך מצוקה וכאב רב, אני בחורה כבת 30, רווקה ונראת לא רע. לפני כ-4 שנים החלטתי לבדוק אופציות להסרת שיער לצמיתות כפי שהבטיחו בפרסומות והחלטתי לעשות זאת בסניף של ביה"ח אלישע בקרית ביאליק. בפגישת הייעוץ נאמר לי שאין לי הרבה שיערות על הפנים ומקסימום אצטרך לעבור בין 5 ל-7 טיפולי לייזר. לאחר תום הטיפולים האלו הצמיחה הייתה בצפיפות גדולה יותר והשיער היה עבה ושחור יותר, פניתי אליהם בטענה שהטיפול הזיק לי יותר מאשר הועיל, הם טענו שאולי יש לי בעיה הורמונאלית ואם כן אז הם פטורים מאחריות. ביצעתי בדיקות מקיפות ונמצא כי הכל תקין אצלי מבחינה זו ולכן הם החליטו להעניק לי עוד מס' טיפולים חינם. לפני כשנה וחצי עברתי את הטיפול ה-22 האחרון, אך כחודשיים לאחר מכן החל שוב לצמוח לי שיער עבה ושחור בצפיפות מפחידה על הפנים. מהייאוש והפחד שהטיפול יזיק לי יותר לא פניתי אליהם שוב. כיום אני מסירה את השיער על הפנים עם שעווה/חוט אבל לצערי הרב הצמיחה מתחדשת תוך פחות משבוע ימים וגם מלווה בפצעים על הפנים שמתחדשים כל פעם עם תלישת השיערות. אני מיואשת, מרגישה נורא עם זה, לא סתם ציינתי שאני רווקה, זה מאוד מפריע לי, איך אוכל לצאת עם מישהו כשכל הזמן אני צריכה להיות בחשש שמה יש לי זיפים גבריים על הפנים, זה בטוח לא מושך. שאלתי היא כזו: שילמתי על סדרת הטיפולים כ-5000 ש"ח, האם ניתן לתבוע אותם על נזקים? במידה ואזכה במשפט, מה עשוי להיות גובה הפיצוי שאקבל? לתשובה בהקדם אודה, דניאלה

דנה את כבר כתבת למטה ונתתי לך תשובה

03/04/2008 | 01:09 | מאת: דנה

זו פעם ראשונה שכתבתי פה בפורום, אולי אתה מתבלבל עם דנה אחרת. אבקש תשובות בדחיפות. תודה

מנהל פורום רפואה ומשפט