התייעצות בנושא טיפול שיניים רשלני

דיון מתוך פורום  רפואה ומשפט

26/03/2008 | 09:34 | מאת: נוגה

שלום, התחלתי לקבל טיפול שיניים אצל רופא א' שכלל סתימות ,טיפולי שורש, תותבת וכו'. אחרי שסיימתי את הטיפול הכאבים נמשכו ולא הסתיימו וכשנגשתי והתלוננתי בפני הרופא הוא טען שאני רגיש יותר מדי והטיפול שנתן הוא 10. חיכיתי תקופה קצה בתקווה שהכאבים יעברו אך כשזה לא עבר והתחיל להחריף החלטתי לגשת לרופא אחר.ואכן כך עשיתי,שנגשתי לרופא ב' וביקשתי לקבל טיפול הוא דרש ממני צילום סטטוס ואמר שבלי זה הוא לא מוכן להתחיל וכשעשתי את הצילום שעלה 120 ש"ח הוא נדהם לראות שמתחת לתותבת יש לי דלקת ויש שיניים שמסתתרות מתחת לחניכיים. בקיצור מצב השיניים שלי היה קטסטרופלי. השאלה שלי מה התקנון של תחילה טיפול שיניים והאם יש עילה לתביעת רופא א' על רשלנות בטיפול? אודה לכם מאוד על תשובה וייעוץ ...

ייתכן תלוי באמת אם הרופא התרשל ולא נקט בכל האמצעים הדרושים על פי הידע שהוא צריך את זה יכולים לומר רק המומחים בחוות דעת מטעמם

מנהל פורום רפואה ומשפט