תביעה נגד מכון להסרת שיער.

דיון מתוך פורום  רפואה ומשפט

25/03/2008 | 23:14 | מאת: דנה

דר' לין שלום רב ותודה על תגובתך. אתה צודק, חתמתי בהתחלה על טופס הסכמה שבו צויין אם זכרוני אינו מטעה אותי, רגישות לחומרים. כשהפנת אליי את הנושא אכן ניסיתי לחשוב, ואני זוכרת טופס שהוגש לי מטעם המכון. אני טוענת שעדיין אין כאן סתירה לטענותיי, חוסר שביעות רצון, ותשלום מופרז (בלשון המעטה), וניצול, כל זאת כי הסכמתי לחתום על טופס הסכמה. אני גם טוענת שבעל המכון היה צריך להציג בפניי את האמת, ולא לומר לי הטיפול הוא לצמיתות, ולאחר מספר שנים שנימת קולי "שינתה גוון" שלא נשא חן בעיניו, לומר לי "את לא חושבת שהטיפול הסתיים". זהו ניצול במצב של מצוקה. טרם מצאתי עו"ד!!! רב תודות ומקווה לתגובתך!!! דנה

זה השלב שאת כן צריכה ללכת לעורך דין במיה וישנו נזק עורי מוכח אפשר לתבוע אם הפעולה לא נעשתה לשביעות רצונך ובניגוד לחוזה אפשר לתבוע

מנהל פורום רפואה ומשפט