תביעה נגד מכון להסרת שיער

דיון מתוך פורום  רפואה ומשפט

21/03/2008 | 16:16 | מאת: דנה

שלום רב דר' לוין. תודה על תשובתך. בנוגע להמצלתך: ראשית, לא חתמתי על שום חוזה, ולא ידעתי דבר בנוגע למחירי עלות טיפול להסרת שיער. עליי להודות, מפאת תמימות. בנוגע לשביעות רצוני לתוצאות הטיפול הממושך (שנים), איני מרוצה. מה גם, נאמר לי והוזכר לי, כי השיער יוסר 100% ולצמיתות. כך, בשנים הראשונות. לאחר תקופת מה, נאמר כי השיער יוסר כ-80% מכמותו ההתחלתית. לאחר מכן נאמר לי כי השיער שכבר לא צמח, יצמח באיזורים אחרים. כל הדברים הללו אינם נראים במציאות. אציין, כי חלק נרחב משטח הגוף אכן הוסר לעת עתה בהצלחה מעודדת מאד. טענתי היא, שסכום הכסף שנגבה ממני הוא סכום בלתי סביר, ואינו תקין חוקית, אני גם טוענת שקיים פה אלמנט ניצול ציני מפאת חוסר נסיוני, כמיהתי לפתרון השיעור יתר.כמו כן גם ניצול כספי. בשלב זה הקשר עם בעל המכון נותק, וזאת כי הוא הבהיר שלא אצור עימו קשר יותר, לאחר שפניתי לתיאום שיחה עימו. הוא עוד הוסיף, כי אצור קשר רק עם הקוסמטיקאית שאותה הוא מעסיק. בשלב זה, אני מחפשת עו"ד מומחה בתחום ורציני, אך עד לשלב זה, הנסיון כשל. עליי לציין כי בעל המכון חזר בו, וטען שאקבע תור. אני לא מעוניינת בתור, אני מעוניינת במחצית מהסכום שנגבה ממני. תודה על תשומת הלב!!! דנה

דנה אני חושב שאת טועה המכון הכי מזופת בעולם - מחתים אותך על טופס כלשהו. כמו כן - לפני תחילת הטיפול הוא עושה טסט כדי לראות איך העור שלך מגיב אנא תנסי להיזכר אם נעשו כל אלה

מנהל פורום רפואה ומשפט