הסרת שיער בלייזר

דיון מתוך פורום  רפואה ומשפט

17/03/2008 | 14:35 | מאת: חגית

ד"ר לוין שלום, פניתי אליך לפני כמה ימים על מנת לקבל רשימת רופאי עור מומחים כמו שהבטחת לתת לעורך הדין שאין לי, ואתה המלצת לי לפנות לעורך דין. צר לי ד"ר לוין אבל אתה טועה בגישה. גם עורך דין לא יכול לדעת אם תביעה תצליח או לא. וגרוע מכך - לא אחת עורך הדין יודע כמעט בוודאות שהתביעה נדונה להידחות אך בכל זאת מגיש את התביעה, ומהו המניע שלו? - תנחש....לכן אני לא ממהרת לפנות לעורך דין. רק בדיקה אצל רופא שתאשר או תשלול פגיעה בבלוטות הזיעה יכולה לחזות סיכויי תביעה שכזאת. הרי זה הבסיס לתביעה. האם תוכל לעזור לי באיתור מומחה עור?

המממ את לא משמ צודקת - מרבית עורכי הדין - הרוב המכריע לא יקח כסף עבור הדיעה אם צריך או לא צריך להגיש את התביעה אבל למצוא חוות דעת תומכת - קשה

26/03/2008 | 12:35 | מאת: דנה

ומדוע קשה? הרי מאז הטיפולים להסרת שיער אני חווה הזעת יתר - ורק באיזור בית השחי שממנו השיער הוסר. מעולם לא סבלתי מהזעה! אם כך אולי תוכל להסביר מדוע קשה למצוא חוות דעת תומכת?

מנהל פורום רפואה ומשפט