תביעה נגד מכון להסרת שיער.

דיון מתוך פורום  רפואה ומשפט

17/03/2008 | 13:54 | מאת: דנה

שלום רב!! הסיפור שלי החל מלפני 6 שנים. עברתי טיפולי הסרת שיער. הובטח לי כי הטיפול הוא לצמיתות עד להיעלמות השיער. שילמתי סה"כ25.000 ש"ח. כעת אני טוענת שהמחיר שגבו ממני מופרז, וזאת לאחר סקר. הסיפור הרבה יותר מהותי, אך אני מעוניינת לדעת האם כדאי להתחיל בהליכי תביעה נגד המכון. הם טוענים בשלב זה, שסיימתי את הטיפול. תודה מראש. דנה

צריכים לראות את החוזה שחתמת בעת הטיפול - ומה ידעת על הפרסום והאם מה שאמרו לך לא תאם את הציפיות

מנהל פורום רפואה ומשפט