נפגעי נאטוראפיל

דיון מתוך פורום  רפואה ומשפט

12/03/2008 | 15:49 | מאת: לי

שלום. לפני כשנה וחצי התחלתי טיפולי הסרת שיער בלייזר במרפאת נאטוראפיל. הנ"ל סגרו את המרפאות והינם לפני פשיטת רגל. שילמתי להם בתשלומים שנגמרו את מלוא הסכום. האם אין ממי לגבות את הכסף? איך אוכל לברר מה קורה איתם?

לא היבנתי - האם קיבלת את מלוא הטיפול<?

19/03/2008 | 21:04 | מאת: יוסי

מה קרה? אין סבלנות? משבוע הבא כבר יש בעלים חדש שייתן גם טיפולים ללקוחות ששילמו. תרגעוווווווווווו כבר! למה לכם כל הזמן לחפור ולחפור? אף אחד לא מת מקצת שערות על הגוף. נודניקים כל הקטרנים האלו על נטוראפיל. בסוף הכל יפול בגללכם.חלאססססססססססססססססססססס! (לקוח של נאטורפיל שגם שם כסף).

29/09/2008 | 08:31 | מאת: אני

כן קיבלתי את מלוא הטיפול

28/09/2008 | 22:15 | מאת: ניסו

היי .... לפני כשנה התחלתי בטיפול להסרת שיער בנאטורפיל ,ביצעתי טיפול אחד מתוך עשרה - שלמתי את מלוא סכום העסקה בכרטיס אשראי - האם אין ממי לגבות את הכסף? איך אוכל לברר מה קורה איתם?

28/09/2008 | 22:18 | מאת: ניסו

היי .... לפני כשנה התחלתי בטיפול להסרת שיער בנאטורפיל ,ביצעתי טיפול אחד מתוך עשרה - שלמתי את מלוא סכום העסקה בכרטיס אשראי - האם אין ממי לגבות את הכסף? איך אוכל לברר מה קורה איתם?

מנהל פורום רפואה ומשפט