היערכות למשפט

דיון מתוך פורום  רפואה ומשפט

11/03/2008 | 11:27 | מאת: חגית

ד"ר לוין שלום, פניתי אליך לפני כשבועיים, בנושא של היערכות לתביעה. טרם פניתי לעורך דין, כי קודם אני רוצה לדעת אם בכלל יש בסיס רפואי לבעיה שלי (בנושא הזעת יתר שהתפתחה כתוצאה מטיפול לייזר בבית השחי). אתה ענית לי שרק אם עוה"ד שלי יפנה אליך תתן לו רשימת מומחים בנושא עור. אבל לפני שאני פונה בכלל לעורך דין אני רוצה לדעת אם בכלל יש אבחנה של בעיה רפואית ולכן אני זקוקה קודם לבדיקה אצל מומחה עור. האם ישנה דרך לאזרחית כמוני לקבל רשימת מומחים בתחום העור כדי להיבדק אצל אחד מהם? הסכמת לתת רשימה כזאת לעורך הדין שלי, עכשיו כשהסתבר שאין לי עורך דין, ואני בסך הכל רק אזרחית פשוטה, האם תוכל לתת לי את רשימת מומחי העור המעולים בארץ, ולא לעורך הדין שאין לי? ובמקרה שאתה מתעקש שאפנה לעורך דין, כיצד הוא יכול ליצור עמך קשר? תודה.

לא כדאי לך להשקיע בחוות דעת יקרה של רואפ עור - והוציא סתם 5000-10000 שח לפני שעורך דין יגיד לך אם יש ממש בתביעה שלך

מנהל פורום רפואה ומשפט