שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  רפואה ומשפט

29/02/2008 | 15:59 | מאת: חן

אני וחברתי עובדות בתחום הסיעוד. לפני חודש חברתי ניכנסה להתקף פסיכוטי שקיבל את הכותרת "סכיזופרניה פרנואידית" מאז היא מטופלת אך כלל לא מאוזנת ועדיין משוכנעת שרודפים אותה ויש קנוניה נגדה...שאלתי היא האם אני בתור אחות מחוייבת לדווח עלייה מכיוון שהיא עוסקת במקצוע הזה גם?

בעייתי את עקרונית לא מחייבת אלא המעסיק שלה

05/03/2008 | 20:14 | מאת: דורית

לפני כשלוש שנים נוסף לי תפקיד בעבודתי, תפקיד הדורש ממני פעילות פיזית מאומצת על כן הדבר גרר אחריו פגיעה גופנית של עליה בלחץ הדם, בעית תפקודי כליות וכן תופעה של צריבה חזקה בכפות הרגליים לאחר יום עבודה. בחודש האחרון אני נמצאת בחופשת מחלה עקב לחץ דם גבוה ונמסר לי ממקום עבודתי כי רוצים להפנות אותי לרופא תעסוקתי לשם שיקול נכון להמשך העסקתי במקום עבודה זה. האם זה חיוני ומה עלי להציג לרופא זה? אלו מסמכים? תודה

מנהל פורום רפואה ומשפט