הרעלות מתונות ממושכות ורצופות

דיון מתוך פורום  רפואה ומשפט

26/02/2008 | 09:28 | מאת: shai

מתעורר עם רעידות שרירים בחלק גוף העליון או באזור הרגליים זה כחודשיים אולי אף יותר עם החמרה הדרגתית. זה כחודש קם עם כאב בכף רגל שמאל, הכאב חולף לאחר דקה שתיים. הכאב בקדמת כף הרגל.על פי הידוע לי מדובר בהרעלה ממושכת מתונה. לפני כן היו כאבי ראש קשים עקב חשיפה לא רצונית לחומרי הדברה - הרעלה דרך האוויר. כמו כן הייתה התעוררות בלילה על מנת להשתין ( הדבר חלף) – הרעלת מזון מתונה מסוג אחר. לפני שלושה שבועות הייתה לי פעם אחת יציאה של צואה עם דם ( האסלה נצבעה באדום ). קרה רק פעם אחת. מאז לפעמים אני מרגיש מעט כאב לעיתים בזמן יציאת הצואה. ההרעלה נובעת מפעילות פוליטית ( פוליטיקה במובן הרחב של המילה – ניסיונות לשנות לטובה את שדה הכוח הפוליטי ) ומחריפה עם פעולות פוליטיות שאני מקדם. ניסיון לחשוף שחיתויות. זהו שלב ברדיפה שלטונית לאחר שגופי שלטון מנעו ומונעים ממני להתפרנס ( מהנדס, כלכלן – תארים בהצטיינות, תואר שני, סרן מיל' ) לא צריכה להיות לאדם כזה בעיית פרנסה רצופה. לקראת גיל 36. פעיל גופנית. אני מחפש רופא שיתן לי חוות דעת המאמינה למה שאני אומר ושלפחות ינסה למצוא סימני הרעלה כדי שיהיו לי הוכחות.

תתחיל מזה שרופא המשפחה שלך יכוון אותך לרופאים המומחים השונים עם אלה תנסה לגבש חוות דעת

מנהל פורום רפואה ומשפט