רשלנות רופא משפחה

דיון מתוך פורום  רפואה ומשפט

19/02/2008 | 13:48 | מאת: רועי

לפני כארבע שנים בערך ניגשתי אל רופא המשפחה שלי והתלוננתי על כאבי גב שהבצרו עקב מופע באילת. הרופא נתן לי מירשם לכדורים ואמר שזה רק שריר שנתפס וזה יעבורולא צריך צילום. לאחר שבוע הישבן שלי החל לכאוב והרופא עדין נתן לי כדורים אחרים לטיפול השריר ואמר זה רק שריר לא משהו רציני. לאחר שבועים הכאבים החלו ברגלים ואז תוך שלוש שבועות זה הוקרן לכף הרגל שלי ומאז שזה הוקרן לכף רגל היא השתתקה. עזבתי את העבודה עקב הבעיה של השתתקות כף הרגל ואף אחד לא הכיר בי עם זה העבודה ועם זה ביטוח לאומי ועם זה המרפאה עצמה.נכנסתי בזמנו לחובות בגלל שלא יכולתי לעבוד ועברתי חצי שנה טיפולים פיזיוטרפים של מכות חשמל. האם יש אפשרות לתבוע למרות שעבר 4 שנים בערך מאז?תודה ויום טוב

ראשית הזמן עדיין מאפשר תביעה שנית לא היבנתי איך מה שקרה באילת קשור לעבודה

מנהל פורום רפואה ומשפט