נזק לכליה לד"ר לין

דיון מתוך פורום  רפואה ומשפט

07/01/2008 | 12:39 | מאת: עמית

לד"ר לין נתתי לך נושא קונקטי להתיחס אילו במכתבי מ 5/1/2008!! (כתוב בסקירה לגבי דרכי שתן - נצפה) ובכליות כתוב מפורשות נבדק!! לאחר מכן להזכירך לבן שלי התגלה רפלוקס בשתן באיחור והלכה לו כליה!! אתה כותב להביא מסמכים לבדיקהאצל מומחה.אבל אני שאלתי אותך קונקרטית לגבי רשלנות "נצפה"בדרכי שתן אם אתה לא רוצה לענות - זה מהטעמים שלך. אולם להגיד לי ללכת לבדוק אצל מומחה -את זה אני וכל קורא בפורום יודע ובשביל זה לא צריך אותך !!! אם אתה לא רוצה לענות לי לגבי שאלתי , צר לי שזו הרמה השטחית של הפורום - בלתת עצות ללכת לבדוק אצל מומחה . בתודה מראש עמית

מאחר ואני לא עניתי קודם - קל לי לענות כעת גם מי שענה לך להביא חוות דעת של מומחה - זה מה שצריכים לעשות כדי להתחיל תהליך של תביעה בגין עוולת רשלנות. ולכן ההצעה להביא חוות דעת של מומחה היא במקומה. אני אבל מניח שאת רוצלה לשאול שאלה כדי"לחסוך" את הפנייה הראשונית למומחה - סבבה. גם כך - לענות ללא ראיית האולטרסאונד או הציסטוגרפיה או הIVP - זו תהיה רשלנות דרך האינטרנט ולכן הסיכון הרב בהתייחסות הזאת. אם את רוצה לשלוח את הצילומים כדי שנראה אותם - אין בעייה

מנהל פורום רפואה ומשפט