רשלנות ? שריפת ישבן בזמן ניתוח ברגל

דיון מתוך פורום  רפואה ומשפט

06/01/2008 | 15:39 | מאת: חיס

לפני כ-4 שנים בזמן הניתוח בהרדמה כללית קיבלתי כוית בישבן בקוטר של כ-10 סמ"ר כאשר התעוררתי לאחר הניתוח הרגשתי כאבים עזים לשאלתי מה קרה נאמר לישזה פצעי לחץ היות וזה לא התקבל על דעתי התקשרתי ללשכתהתלונות ודרשתי שיבדוק אותי רופא ממחלקת הכויות (פלסטיקה) ואחר הבדיקה שלו שבה נאמר שזאת כויה וקבלתי טיפול לזה הסכימו רופאי המחלקה להודות שזה כויה אבל לא קבלתי הסבר עד היום ממה זה קרה ובאשמת מהי!? אבל שמעתי מעוד חולים שזה קרה גם להם

מה שאתה מתאר - זוהי רשלנות בעת הניתוח אם אתה קיבלת כוויה - אם מהמכשיר הנמנתח או מסיבות אחרות הקשורות למכשור ולמיטת הניתוח אתה חייב באיסוף החומר - בתלצומי המקום של הכויה כדי לדון על חומרת הנזק בעת תלונת הרשלנות באמת צריך בתחילה לפנות למחלקה ולבית החולים - וזה מראה רצון טוב אבל לעיתים קרובות זה לא נגמר בזה - ואין מנוס מתביעה

מנהל פורום רפואה ומשפט