תגובה לרופא

דיון מתוך פורום  רפואה ומשפט

01/01/2008 | 10:42 | מאת: ענבל

אם תוכל להגיד למי אני יכולה לפנות לגבי עזרה בניתוח קוסמטי מסוג זה (צלקות בבטן עקב הוצאת כליה בלידה,מוזכר למטה),אם יש דבר כזה בכלל, אם מתחשבים במצבו הנפשי של הבחור לאחר הנעשה ומה צריך לעשות עם זה... תודה. טופס קודם ששלחתי רציתי להעלות את בעייתי,חבר שלי, בחור בן 26 סובל מצלקות חמורות בבטן עקב רשלנות רפואית בעת שנולד.היה לו סיבוך במעיים ובעקבות זאת הכלייה נפגעה ונאלצו להוציא אותה.הסימנים שנותרו מחרידים ביותר, מה שגורם לו לחוסר ביטחון מוחלט, מתבייש להוריד חולצה או שמישהו בטעות יראה את "בושתו" (אפילו איתי הוא לא חופשי לגמרי).עד שהכיר אותי לא יצא עם בחורות, לא נפתח לאנשים וצבר לעצמו דימוי עצמי מאוד נמוך, שלווה בדיכאונות, אי שהייה בים או בדברים דומים ומידי פעם להסתגרות מוחלטת.הצעתי לו כבר מס' פעמים לעשות טיפול אך לא אופשר לא כספית מכיוון שזה עולה לא מעט.אשמח אם אוכל לקבל עזרה בעניין, זה מאוד חשוב לי לעשות לו טוב ואם עשיתי זאת אז השגתי את מטרתי העיקרית בחיים.

צריך לראות את הצלקות ברור שזה רופא לפסטיקאי אבל השאלה איך הגוף עצמו של החולה הספיציפי מצטלק- גם לזה יש פתרונות חלקיים

מנהל פורום רפואה ומשפט