טיפול בטווינה

דיון מתוך פורום  רפואה ומשפט

19/12/2007 | 15:27 | מאת: ארקדי

אני סובל מכאבים חזקים בצוואר עם מגבלות בתנועה כבר 3 שנים. לפני היו לי כאבים קלים יחסית בעורף (ראש). קיבלתי הפנייה מנוירולוג לטיפול אלטרנטיבי. הטיפול שקבעו לי היה דיקור וטווינה. הכאב בצוואר התחיל אחרי טיפול ב-טווינה שבו בוצעה מניפולציה חדה (מתיחה עם סיבוב ימינה ושמולה של צוואר). במשך כמה ימים הכאבים התחזקו עוד יותר והצוואר "נתפס". בסופו של דבר אני עיבדתי כושר עבודה. אני מבקש לעזור לי לקבל חוות דעת על האירוע הזה.

אתה באמת צריך להשיג חוות דעת על האירוע הזה

29/12/2007 | 22:10 | מאת: ארקדי

תודה על התגובה. איזה רופא (תחום התמחות ומוסד רפואי ) יכול להתאים יותר מבחינת חוו"ד במיקרה הזה? (אני במכבי) אם אשפר, נא לציין שמות. תודה.

נוירולוג כמובן יש הרבה כאלה ואתה צריך מומחה בתחום באיזור מגוריך

מנהל פורום רפואה ומשפט