אנטומה בעכוז

דיון מתוך פורום  רפואה ומשפט

11/11/2007 | 18:47 | מאת: אורלי

שלום . יש לי בעיה ממש רצינית אני אמא לילדה בת 8 שנולדה פגה 690 גר’ . יום אחרי הלידה שלי באתי לפגיה והזדעזתי למראה עייני , ביתי הייתה עם תחבושה ענקית על כול העכוז , ששאלתי את הרופאים הם התחמקו מתשובה ישירה ואחת המטפלות ענתה לי בשקט שהילדה התחככה בבטן וזאת התוצאה היום הילדה עם כוויה גדולה על כול העכוז וגב תחתון , לשאלתי עם זה מילדה או מאינקובטור חם . כאשר ערבתי רופא פרטי הוא ענה לי שזה מאיקובטור חם , אבל הבורר של בית המשפט קבע שזה מלידה . והוא נתן לזה את האיבחון ":אנטומה " האם קיים כזה דבר ? מה זה המושג הרפואי "אנטומה "? ואיך דבר כזה קורא ? עזרו לי בבקשה !

מייד את כל הצילום של התיק הרפואי זוהי תביעה ממדרגה ראשונה שאמח לעזור לך

24/11/2007 | 18:44 | מאת: אורלי

דבר ראשון תודה רבה ! אני אשמח מאוד לצלם לך את כול התיק הרפואי וכול דבר אשר תחשוב שיעזור לבתי איך אני יכולה להגיע אלייך בשביל להעביר את כול המידע שצריך ?

מנהל פורום רפואה ומשפט