גרימת מוות ברשלנות

דיון מתוך פורום  רפואה ומשפט

21/10/2007 | 18:41 | מאת: ניר 8

האם רופא שהורשע בגרימת מוות ברשלנות וחוייב בתשלום פיצויים למשפחת המנוח יכול להמשיך ולהחזיק ברשיון לרופא אחריות הרופא הוכחה כאמור בהליך של תביעה אזרחית. מי הגורם שמדווח על כך למשרד הבריאות על מי חובת הדווח בנושא זה והאם ההרשעה גורמת לשלילה אוטומטית והאם הנושא אמור להיות בתיקו האישי של הרופא במשרד הבריאות? תודה למי שידריך אותי מה לעשות היות והרופא עדיין ממשיך לעסוק ברפואה אפשר לענות גם במסר אישי אשמח לכל מידע

ראשית גם את יכולה לפנות למשרד הבריאות ולהפנות את תשומת ליבו שנית - בדרך כלל השופט עושה זאת בגזר דינו שלישית הפיצויים הרי משולמים על ידי מקום העבודה של הרופא

24/10/2007 | 08:20 | מאת: ניר8

במקרה זה נראה לי שחברת הביטוח שלמה את הפיצוי אבל אודה לך אם תשיב לכלל השאלה שהאם גרימת מוות ברשלנות שאשמת הרופא הוכחה בביית המשפט גורמת לשלילה אוטומטית של רשיונו והאם המקרה חייב להופיע בתיק הרופא במשרד הבריאות לגבי הדווח האם חלה התיישנות בחלןף הזמן כי מאז ההרשעה חלפו 9 שנים

24/10/2007 | 08:20 | מאת: ניר8

במקרה זה נראה לי שחברת הביטוח שלמה את הפיצוי אבל אודה לך אם תשיב לכלל השאלה שהאם גרימת מוות ברשלנות שאשמת הרופא הוכחה בביית המשפט גורמת לשלילה אוטומטית של רשיונו והאם המקרה חייב להופיע בתיק הרופא במשרד הבריאות לגבי הדווח האם חלה התיישנות בחלןף הזמן כי מאז ההרשעה חלפו 9 שנים

מנהל פורום רפואה ומשפט