החלפת מפרק ירך

דיון מתוך פורום  רפואה ומשפט

03/10/2007 | 09:05 | מאת: דודו

ד'ר שלום רב. בדצמבר הקרוב עלי לעבור ניתוח להחלפת מפרק הירך ( פרק שנותח 4 פעמים לפני 20 שנה עקב מחלת פרטס בגיל 13) עקב הישחקות טוטאלית של הסחוס ופגיעה באיכות החיים. כמו כן בניתוח תבוצע השתלת עצם לצורך הארכת הרגל ב-3.5 ס'מ ע"מ להשוות בין האורכים. בהסתמך על נסיונך , האם קיימת עילה סבירה לתביעת קיצבת ניידות / נכות כללית ? במידה וכן האם יש באפשרותך להמליץ באיזה " צינורות " לקדם את הנושא מול ביטוח לאומי ? תודה מראש, דודו בקר.

05/10/2007 | 00:08 | מאת: דר' גורן צבי

שלום דודו. כבר כעת בנכות כללית קיימת נכות שמגיע לך ושתיקבע בהתאם לכללי הביטוח הלאומי. אין ספק שלאחר החלפת מפרק אחוזי הנכות יעלו, וזאת בהתחשב גם שזה הניתוח הרביעי באזור. לגבי ניידות, כנ"ל. אם הזיכרון אינו מטעני לאחר החלפת מפרק זכאים ל 50%. הווה אומר שזה מקנה לך זכויות בנושא אגרת רישוי ורכישת רכב חדש. במידה ותרצה הסברים נוספים ניתן ב - 050-7477987.

14/03/2009 | 07:13 | מאת: אינה בקימר

אשמח לקבל את רשימת ההנחות והזכויות המגיעות לי בעקבות ניתוח החלפת פרק ירך אשר עשיתי בברכה ובתודה אינה בקימר

23/03/2009 | 21:22 | מאת: אריה

עברתי תאונת דרכים שבה שברתי את עצם הירך עברתי שתי ניתוחים שלא הצליחו ואז ניקבעו לי 30% נכות לאחר מכן עברתי ניתוח להחלפת מיפרק הירך האים אחוזי הנכות אמורים להישתנות

23/03/2009 | 21:23 | מאת: אריה

עברתי תאונת דרכים שבה שברתי את עצם הירך עברתי שתי ניתוחים שלא הצליחו ואז ניקבעו לי 30% נכות לאחר מכן עברתי ניתוח להחלפת מיפרק הירך האים אחוזי הנכות אמורים להישתנות

מנהל פורום רפואה ומשפט