פורום חדש בניהולי, בנושאי ליקוי שמיעה טיניטוס...

דיון מתוך פורום  רפואה ומשפט

12/09/2007 | 14:16 | מאת: ד"ר טלי מרק

שנה טובה לכל באי הפורום, ושוב שלום לד"ר לין ושנה טובה, נפתח פורום חדש בניהולי, http://www.doctors.co.il/xFF-List,xFI-2220,m-Doctors,a-Forums.html אשמח לענות בפורום החדש בשאלות ספציפיות לנושאים אלה - ליקוי שמיעה, שיקום שמיעה, חוסר סבילות לרעש וטיניטוס. ושוב - שנה טובה ומתוקה, ד"ר טלי מרק

17/09/2007 | 08:44 | מאת: עדין מתעניינת

הבחירה שלך לא לענות על שאלותי העקרוניות, אינה מקרית, לדעתי ומוכיחה שוב את הנקודה שהעליתי: לחולי נפש אין זכויות במדינת ישראל!!! הפסיכיאטריה שולטת כאן

22/10/2007 | 16:53 | מאת: רונן

שאלה לגבי טיניטון אדם נחבל בראשו בדיקת השמיעה תקינה אולם הוא מתלונן על טינטון האם יש בדיקה שתוכיח את תלונתו או שרוא האוזן חייב להאמין לו

מנהל פורום רפואה ומשפט