ביטוחים משלימים

דיון מתוך פורום  רפואה ומשפט

27/08/2007 | 19:52 | מאת: liliana28

הבנתי שמבטלים את כל התרופות שמחוץ לסל בביטוחים המשלימים של קופות החולים. מה האלטרנטיבה?

28/08/2007 | 14:30 | מאת: loyodea39

האלטרנטיבה היא ביטוחים פרטיים למי שיכול לעמוד בעליוות שלהם. מעבר לזה גדל התקציב לסל התרופות, אז אמורות להכנס תרופות לסל. למרות שגם פה לא ברור איך התוספת לתקציב תכסה את העלויות של הפיתוחים הטכנולגיים והתרופות היקרות לכלל האוכלוסיה.

31/08/2007 | 13:57 | מאת: אבירםשן

קודם כל, התוספת לתקציב בהחלט לא תכסה את מה שכיסו הביטוחים המשלימים, לכלל האוכלוסיה. כמו שאני מבין את הדברים כל המהלך הזה של ביטול ביטוחי הפרימיום עלה מכיוון האוצר וחברות הביטוח הפרטיות שמאוד מאוד ישמחו אם אכן יבטלו להם את התחרות(ביטוחי הפרימיום של קופות החולים).

מנהל פורום רפואה ומשפט