עילה לתביעה

דיון מתוך פורום  רפואה ומשפט

26/08/2007 | 20:20 | מאת: רומיה

עשיתי דרך אמריקן לייזר הסרת שיער קבועה בלייזר ברגליים, שחי ומפשעה. אחרי שהסתיימו הטיפולים רק כ- 50% מהשיער ירד. בנוסף נשארו לי סימנים מאוד לא אסתטים על הרגליים כתוצאה מהלייזר. אם אני אתבע אותם מה הסיכוי שלי לנצח והאם אני יכולה להרויח גם מהתביעה? האם יש סיכוי גם שאני אפסיד?

26/08/2007 | 20:55 | מאת: שלומי בסון

תמיד אפשר להפסיד ותמיד אפשר לנצח. במקרה שלך לפי כמה שידוע לי יש לך סיכוי טוב לנצח ולקבל פיצויים. עד כמה שידוע לי המכונים האלו מתחייבים להורדה של לפחות 70% מהשערות וזו עילה א' לתביעה בנוסף, אם תצליחי להוכיח שהצלקות נוצרו כתוצאה מהטיפול (סביר ביותר) את יכולה להרויח על זה כסף טוב. אני ממליץ לך לגשת לעורך דין טוב שמתמחה בתביעות רפואיות לבחון את המצב.

מנהל פורום רפואה ומשפט