העתק צוואה

דיון מתוך פורום  רפואה ומשפט

24/08/2007 | 19:30 | מאת: ר

שלום רב, רציתי לדעת האם אפשר לקבל העתק צוואה של אבא שלי המופקדת בבית המשפט, אם אין לי את תעודת הפטירה שלו. מה עלי לעשות? תודה, ר.

לא ניתן אלא למוציא הצוואה או לאפוטרופוס

26/08/2007 | 16:30 | מאת: ר

שלום, אבא שלי נפטר ולכן אינו יכול להוציא את הצוואה. אמא שלי בחיים אך היא חולת אלצהיימר ואח שלי הוא האפוטרופוס שלה. אני רוצה לראות העתק מהצוואה על מנת לוודא שלא שינו בה דבר. את הנוסח אני יודעת מאבא שלי לפני שנפטר. האם אין לי כל אפשרות אלא לבקש מהאפוטרופוס? נא עצתך. תודה, ר

מנהל פורום רפואה ומשפט