למי לפנות?

דיון מתוך פורום  רפואה ומשפט

15/08/2007 | 17:01 | מאת: שאול

מעדתי מסולם ונפלתי על יד שמאל (אני שמאלי) יד שמאל נשבר, פינו אותי לבית חולים, גבסו לי את היד למשך 3 שבועות ולאחר מכן עברתי ניתוח שהיה צורך הלביש לי פלטה מתכתי, יש לציין שביד שמאל היה לי שבר לפני 30 שנה ושרות מילאוים ואני מוכר כנכה צהל. אורידו לי את הגבס 8 שבואות לאחאר הניתוח, ועכשיו אני מקבל טיפול פיזיותרפי וגם ריפוי ועיסוק כי כף היד לא מתפקדת, אנני יכול לסגור את העצבאות לגמרה ואיו לי תנועה בפרג כף היד. מביטוח לאומי נמסר לי שהם לא משלמים מעבר ל13 שבועות, בבית החולים קיבלתי חופש לחודשיים נוספים. השעילה שלי: מאמור לחסות את המשכורת שלי בתקופה הזאות? ומה עלי לעשות

אם הייתה לך נכות על היד ועכשיו ישנה החמרה - ראשית כדאי לבקש החמרה מצה"ל -= כי תמיד אפשר לטעון שחלק מזה זה באמת עקב הסיבה שהיד שלך היתה שבורה קודם. בטוח שתקבל החמרה חלקית. שנית - אתה צריך לברר מה המצב שלך - ולגשת לביטוח לאומי. כמובן רק שתדע - לא תקבל כפול נכות אלא הכל יתקזז

מנהל פורום רפואה ומשפט