תוצאות איבחון במכון

דיון מתוך פורום  רפואה ומשפט

09/08/2007 | 00:25 | מאת: אלירן

ד"ר נכבד שלום, לאחרונה עברתי איבחון פסיכודיאגנוסטי מקיף במכון מכובד ומוכר. אני מבקש לדעת האם, לפי חוק זכויות החולה, אני רשאי לקבל העתק תוצאות הבדיקה. אינני יודע האם הבנתי נכון את פרק ה' בחוק - הרשומה הרפואית. הבדיקה מומנה על ידי משרד הביטחון. לתשובתך אודה.

09/08/2007 | 16:34 | מאת: g

שלום, גם אני יודעת וזה ברור ונכון שעל פי חוק זכויות החולה זכותך לקבל העתק מכל רשומה, תיעוד רפואי שלך. אבל מנסיוני - כאשר בני עבר בדיקה של תפקודי ריאות באחד מבתי החולים , כאשר ההפנייה היתה של לשכת הגיוס, לא הסכימו לתת לנו העתק של תוצאות הבדיקה מכיוון שטענו , שזו בדיקה שהצבא ביקש, ואין ביכולתם לתת לנו העתק.

בודאי שאתה זכאי - וזה חובתם

מנהל פורום רפואה ומשפט