המשך עבודה בבית חולים

דיון מתוך פורום  רפואה ומשפט

05/08/2007 | 21:06 | מאת: DOV

שלום אני אחות ועובדת במחלקת פנימית במשטח אף מצאו - METHICILLIN RESISTANT STAPHYLOCOCCUS AUREUS אני עובדת גם עם אנשים מדוכאי חיסון-האם אני יכולה להמשיך לעבוד בבית חולים?! רופא משפחה שלי לא יודע תשובה לשאלה זו בתודה מראש

06/08/2007 | 17:46 | מאת: דר' גורן צבי

שלום DOV. עליך לפנות למחלקת הזיהומים של בי"ח. במקום מתוקן ( כלומר בבתי חולים אשר מקפידים על בדיקות תקופתיות ), מוצאים לא אחת נשאים של חיידקים שונים. מחלקת הזיהומים אמורים לתת את הפתרונות, זה אומר לדוגמא לסגור את המחלקה ולעבור חיטוי, טיפול אנטיביוטי לצוות הרפואי וכו". אני מניח שלאחר שתקבלי טיפול והדרכה מתאימה, לא תהיה מניעה שתמשיכי לעבוד כרגיל. בהצלחה.

מסכים

מנהל פורום רפואה ומשפט