חיוב דמי ביטוח לאומי

דיון מתוך פורום  רפואה ומשפט

28/07/2007 | 14:59 | מאת: א.מ.ב

שלום רב , אני בן 63 מקבל עתה קצבת הנכות - דרגת אי-כושר יציבה בשיעור 75% קצבת נכות בשיעור 100%, ומתשלום הקצבה מנוכה סכום בסך 68 ש"ח בגין דמי ביטוח לאומי. בנוסף זה שנים שאני מקבל תשלום מהפנסיה המוקדמת ממקום עבודתי ומהפנסיה נוכה התשלום דמי ביטוח לאומי כפי שמחייב זאת עד גיל הפרישה. אודה לך על עזרתך להבהיר לי כי אמנם זה עלפי החוק כאשר אני ( לא שכיר יותר ) המקבל קצבת הנכות כאמור לעיל ,מחוייב לשלם דמי ביטוח לאומי גם מתשלום הקצבת הנכות ! תודתי לך , א.מ.ב

זה ממש לא תחום המומחיות שלי - יש עורכי דין המומחים בתחום הביטוח הלאומי

מנהל פורום רפואה ומשפט