האם בכל הארצות יש נתיחה לאחר המוות למי שמתאבד?

דיון מתוך פורום  רפואה ומשפט

14/07/2007 | 06:26 | מאת: 555555

רציתי לשאול אם לפי החוק מנתחים כל מקרה של אדם שהתאבד? באיזה ארצות לא? ידוע לי שישנן ארצות שבהן אין חוק שאוסר על בני אדם להתאבד. האם בארצות כאלו שבהן מותר לאנשים להתאבד אנשים יכולים לבחור שלא להיות מנותחים לאחר מותם? ובכלליות. האם אנשים יכולים לעשות הצהרה שבה הם מבקשים שבמידה והם ימותו לא תהיה נתיחה לאחר המוות? זאת אומרת שבכל סיבה של מוות. תודה

לא יודע את התשובה המדוייקת - במרבית הארצות בהם קיימים חוקי נתיחה לאחר המוות ישנו התייחסות מדוייקת לזה כדאי לעברו את המשפט המשווה ולראות

מנהל פורום רפואה ומשפט