רשלנות רפואית

דיון מתוך פורום  רפואה ומשפט

09/07/2007 | 09:31 | מאת: טלי

שברתי את הזרת ביד שבה אני מתפקדת, ניגשתי למיון בבית חולים השרון, שלחו אותי לצילום ואכן הובחן שבר. האורטופד שלח אותי לקיבוע על ידי האחות שהיתה באותו זמן במשמרת, והיא קיבעה את האצבע לא נכון. כעבור חודש הובחן שהאצבע לא מקובעת נכון, נשלחתי לפיזיוטרפיה, וניסו להחזיר לי את האצבע לתיפקוד אך ללא הואיל. ניגשתי שוב למין עם כאבים עזים ביד ,למזלי היה אורטופד אחר שהחליט במקום לשבור את האצבע ולגבס כמו שצריך ולא לתת לאחות לא מנוסה לעשות זאת. (זו רשלנות שאחות לא מבינה בקיבוע והיא זאת שגרמהלי נזק בלתי הפיך). נכון להיום אני עם גבס ולא מתפקדת וחיה על כדורים נגד כאבים. ברצוני לדעת מה עלי לעשות בקשר לרשלנות הפושעת הזו, אודה לכם מאוד. טלי.

לבקש את כל המסמכים - את כולם מבית החולים לארגן חוות דעת רפואית טובה ואז את מוכנה לתביעה [email protected]

מנהל פורום רפואה ומשפט