הבהרת תשובתך

דיון מתוך פורום  רפואה ומשפט

27/06/2007 | 15:27 | מאת: יעלה

שלום! אני מודה לך מאוד על התייחסותך לשאלתי, אך לצערי איני מבינה את תשובתך. אודה לך אם תתיחס אלי כאל הדיוט בנושא ותפרט ותבהיר את תשובתך. להזכירך שאלתי הייתה: אני מורה , לפני כשנה עברתי ניתוח להשתלת מפרק ירך. האם מגיעים לי אחוזי נכות? אם כן, כמה? האם מגיעות לי הטבות- הקלות כלשהן? אם כן, אילו? כיצד עלי לפעול כדי לקדם את עיניני? ותשובתך הייתה: לכל השאלות האלה יכולה להיות תשובה חיובית במידה ואכן ישנם עדיין ממצאים חיוביים - המוכחים ונשענים על חוות דעת מתאימה אפרט את שאלותי: 1. מה פירוש ממצאים חיוביים? יש לי עכשיו טיטניום במקום מפרק, קשה לי לעמוד זמן ממושך ולפעמים יש לי כאבים. אין דרך לבדוק זאת, אלא על סמך הצהרתי. 2. על מה צריכה להיות חוות דעת? 3. למי לפנות? אודה על תשובתך המפורטת יעלה

את צריכה ללכת ולהשיג חות דעת מאורטפד על המצב שלך שיתאר את הכל ומה הנזק ומהם אחוזי הנכות

מנהל פורום רפואה ומשפט