פגיעת סוגרים עקב פגיעת גב

דיון מתוך פורום  רפואה ומשפט

26/06/2007 | 10:43 | מאת: שלי

נפגעתי בגב התחתון בעקבות זה נפגעה גם המערכת המעצבבת לסוגרים עברתי בדיקות להן התשובות.אנא אם אפשר לברר כמה אחוזי נכות מקבלי עם פגיעה כזו תוצאות בידקת המנומטריה רקטאלית:דלתה נמוך מהתקין ובגלל חוסר יכולת לפלוט בלון יכול להתאים לdyssynergic defecation ובבדיקת הולכה עצביתרקטאלית:no response on msxirnal on both pudendal nerves ולסיכום:inexcitable pudendal nerves בנוסף האם אפשר לשפר את המצב הנל?מה לגבי הריונות?אם שרירי אגן חלשים יש סיכוי?

השאלות הללו אינן צריכות להיות מופנות אלי לגבי הנכות - יש לקבל על סמך התשובות האלה חוות דעת מקצועית ואותה להביא בפני המל"ל

03/07/2007 | 18:29 | מאת: דר' גורן צבי

שלום שלי. מאחר ויש לי ניסיון בתחום, ( כתבתי חוות דעת רפואית במקרה דומה ), אשמח לעזור לך. נייד - 050-7477987 דר' גורן צבי

מנהל פורום רפואה ומשפט