מחלת קרוהן-נכות?

דיון מתוך פורום  רפואה ומשפט

26/06/2007 | 06:35 | מאת: זיוה

שלום, אודה לך אם תענה לי על השאלות הבאות: 1.האם מחלת קרוהן במידה שמתגלית בצבא היא סיבה מספקת לשחרור מהצבא? 2.האם מחלת זו מקנה אחוזי נכות בביטוח לאומי? בברכה, זיוה

תשובה חיובית לשתי השאלות - בכפוף להחמרה במצב

05/07/2007 | 22:44 | מאת: דנדיפאואר

שלום, אשמח מאד לדעת מה פרוש המשפט נכות במחלת קרוהן בהתאם להחמרת המצב. בני בן ה-12.5 סובל מזה כשנתיים וחצי מקרוהן כוליטיס, עדיין משתמש בסטרואידים ועוד 6 סוגי כדורים. היינו בביטוח הלאומי ולאחר ששלחנו את כל הטפסים של עירוי ברזל, קבלת רימיקייד ועוד קבלנו תשובה כי לא נקבל כל אחוזי נכות בגלל שאנו לא עומדים בקריטריונים.מעניין אלו הם הקריטריונים שלפיהם צריך לקבל במחלה זו נכות. אשמח לקבל תשובה במהירות כדי לדעת אם לגשת לערעור. בברכה אורלי

מנהל פורום רפואה ומשפט