שאלה מסטודנטית- בקשת עזרה

דיון מתוך פורום  רפואה ומשפט

31/12/2006 | 13:39 | מאת: אסנת

שלום רב, שמי אסנת והנני סטודנטית למשפטים, במסגרת עבודת הסמינריון שאני מכינה אבקש לדעת האם בארה"ב הנשיא מחוייב לדווח על מצבו הרפואי והאם זה מעוגן בחקיקה או שמא מדובר בנוהג? אודה על תגובה מהירה, יום טוב אסנת

01/01/2007 | 12:28 | מאת: אהובה

אסנת, עד שד"ר לין יענה, קראי כאן - http://www.knesset.gov.il/committees/heb/material/data/H24-12-2006_12-04-38_c.doc אהובה

01/01/2007 | 15:40 | מאת: אסנת

תודה רבה לך. אודה באם תפני אותי לעוד מקורות המתייחסים לעניין של מצבו הבריאותי של ראש הממשלה וחשיפת מצבו הבריאותי במידה וקיימים. המשך יום נעים אסנת

מנהל פורום רפואה ומשפט