זיהוי פלילי

דיון מתוך פורום  רפואה ומשפט

04/08/2004 | 10:00 | מאת: tammy

היכן אוכל למצוא מידע בנושא זיהוי פלילי עם התמקדות בזיהוי גופה באמצעות צילומי שיניים ו/או מידע לגבי קצב ריקבון של גופה? אני מודעת לכך שהבקשה מוזרה מעט.נועדה לצורך עבודת מחקר תודה מראש

יש כמה ספרי firensic medicine מצויינים - אני כרגע לא זוכר את שני הספרים המובילים אבל בטוח שאם תצלצל למכון באבו כביר הם יגידו לך את השמות של הספרים בלי קשר - באינטרנט תחפש אחרי firensic medicine - ומה שאתה רוצה במיוחד .

מנהל פורום רפואה ומשפט